HUOMIO: Alennus on tarjolla vain rajoitetun ajan, joten tilaa omasi pian!
NOLLASTA SANKARIKSI
5 ASKELEEN MALLILLA ILMAN AIEMPAA KOKEMUSTA JA ISOA PÄÄOMAA
HALUAISITKO LOPULTAKIN
ONNISTUA JA MENESTYÄ
ISOSTI?
Kirjoitin 154-sivuisen kirjan jossa avaan 5 askeleen mallin jonka avulla olen rakentanut miljoonien liikevaihdon, ja VAPAAN yrittäjän elämäntyylin. Tilaa kirjani, lue se, ja MENESTY!
Voit yrittää hakata päätäsi Karjalan mäntyyn vuodesta toiseen, ja huomata että liiketoimintasi hädin tuskin edes kannattaa. Toisaalta voit mennä oikopolkua lukemalla kirjani, ja toimimalla samoin kuin minä ja monet muut verkkoliiketoiminnassa menestyneet.
LUE TÄMÄ ENSIN!
Viesti Markolta
Lontoo, Iso-Britannia
En tunne sinua, etkä sinä tunne minua, mutta meillä on yhteinen unelma - Onnistua, menestyä, ja luoda taloudellista turvaa itsellemme ja perheillemme. Eikö vain?

Kun pienin poikani syntyi, tajusin että on aika lunastaa lupaukseni vaimolleni ja lapsilleni. Oli aika ottaa työasiat tosissaan, ja viedä maaliin kaikki se mikä oli aloitettu. Oli aika onnistua ja menestyä.

Otettuani 100%:n vastuun elämästäni ja liiketoiminnastani, aloin tehdä töitä lujasti, ja tuloksia alkoi näkyä pian. Menin pienestä liikevaihdosta miljooniin nopeasti. 

Kaikki se mitä opin ja tein on kirjattu tähän 154-sivuiseen kirjaan. Olen tehnyt tätä nyt kauan, ja tiedän miten on mahdollista mennä täysin NOLLASTA SANKARIKSI. Lue tämä kirja, tee kaikki se mitä kirjasta opit, ja huomaat kuinka onnistumisia alkaa tulla yksi toisensa jälkeen. Onnea matkaan! 
Kurkista kirjan kansien sisään...
NOLLASTA SANKARIKSI
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
MUTTA MITÄ MUUT AJATTELEVAT?
Katso mitä muut kirjan lukeneet ajattelevat siitä?
Olen seurannut Markon tekemisiä reilun vuoden verran ja hyödyntänyt kaiken mahdollisen tiedon oman bisnekseni rakentamisessa. Marko kertoo kirjassaan viisi konkreettista askelta siihen, miten kuka tahansa voi muuttaa oman elämänsä suunnan ja rakentaa oman verkkokaupan täysin nollasta ilman aiempaa kokemusta verkkoliiketoiminnasta. 

Markolla on aivan poikkeuksellinen tietopääoma Facebook-markkinoinnista ja verkkokaupasta, jonka tiedon hyödyntämisen myötä saavutin myös itse yli 100.000€ kuukausimyynnit omassa verkkokaupassani alle 60 päivässä. 

Kirjan luettuasi ymmärrät ne tärkeimmät hiutaleet, joilla käynnistät oman massiivisen lumivyöryn. Marko kertoo sinulle suoraan mitä ja miten asioita kannattaa tehdä heti alusta alkaen, jotta tulet onnistumaan isosti.
Verkkokauppias
AAPPO TARPEENNIEMI
"Todella kattava opas! Yllätyin että Marko käy koko homman läpi näinkin tarkasti. Oikein hyvä ja suositeltava kirja joka kaikkien verkkokauppabisnekseen tähtäävien tulisi lukea."
Yrittäjä
ARI T.
MISSÄ OLEN KOKENUT, JA MITÄ ANNETTAVAA MINULLA SINULLE ON?
Marko Pyhäjärvi
Perustaja, Toimitusjohtaja
  • Johdan verkkokauppayritystä joka tekee miljoonien liikevaihtoa
  • Olen tehnyt Facebook-mainontaa yli 2,5 miljoonan euron arvosta
  • Verkkoliiketoimintaa käsitteleviä oppaitani on ladattu yli 50 tuhatta kertaa
  • Live- ja verkkokoulutuksieni kautta olen valmentanut yli 2000 suomalaista kohti menestyvää verkkoliiketoimintaa
  • Minulla on 10+ hengen tiimi joka tekee kauppaa kiinalaisten tehtaiden kanssa 365 päivää vuodessa
  • Olen asunut vuosia ulkomailla Sveitsissä, Portugalissa, Ranskassa, Virossa, ja nyt tällä hetkellä Lontoossa, Iso-Britanniassa
ON PÄÄTÖKSENTEON AIKA
Hyödynnä tarjous, ja tilaa kirja alennuksella
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Copyright 2019 Marko Pyhäjärvi - Kaikki oikeudet pidätetään.